Termeni si conditii

Ultima modificare a acestei paginii: 8 ianuarie 2015

Informare pentru utilizatorii acestui site

Informatiile care figureaza pe acest site web sunt supuse unui regim specific :

– de protectie a datelor cu caracter personal,
– unei reglementari privind drepturile de autor
– si unei clauze de limitare a responsabilitatii Primariei Comunei Maracineni Arges.

Consultarea sau utilizarea acestui site web in orice limba implica acceptarea integrala a conditiilor generale mentionate mai jos. Protectia datelor cu caracter personal

Primaria Comunei Maracineni Arges acorda o importanta deosebita respectarii vietii private. Politica in materie de protectie a persoanelor fizice cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal de catre institutiile si organele comunitare se bazeaza pe cerintele Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

Prin „date cu caracter personal” se intelege orice informatie referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este o persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in special prin referire la un numar de identificare sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identitatii sale. In principiu, accesul la informatiile disponibile pe site-ul al Primariei Comunei Maracineni Argesn sau prin intermediul acestuia nu necesita furnizarea de date cu caracter personal. Totusi, depunerea unei petitii, adresarea unei intrebari catre Serviciul Posta cetateanului, este posibil sa vi se solicite informatii personale, precum datele de contact (prenume, profesie, adresa postala, adresa electronica, numar de telefon), in cadrul completarii unui formular.

Referitor la acest aspect:

– Primaria Comunei Maracineni Arges nu culege informatii personale decat in masura in care acestea sunt necesare indeplinirii unui obiectiv precis si stabilit de catre responsabilul cu prelucrarea datelor pentru fiecarui serviciu online. Informatia nu va fi reutilizata intr-un scop incompatibil cu respectivul obiectiv.

– Primaria Comunei Maracineni Arges nu divulga informatii catre terti decat in masura in care acest demers este necesar indeplinirii obiectivelor indicate si doar categoriilor de destinatari mentionate. Primaria Comunei Maracineni Arges nu divulga datele dumneavoastra cu caracter personal in scopuri de marketing direct. Mai mult, Primaria Comunei Maracineni Arges se angajeaza sa ia masurile de securitate corespunzatoare pentru ca tertii sa un utilizeze in mod abuziv aceste date.

– Datele nu pot fi pastrate decat atata timp cat este necesar pentru atingerea scopului in care sunt culese.

– Aceste date pot fi pastrate ulterior pentru a servi in scopuri specifice istoriei, statisticii sau altor ramuri ale stiintei, fara a aduce atingere niciunei alte dispozitii ale legislatiei romanesti.

– Orice persoana vizata dispune de dreptul de acces si de rectificare a datelor care o privesc. Totodata, aceasta poate sa solicite, in anumite situatii, blocarea prelucrarii datelor sale, precum si stergerea datelor in legatura cu care considera ca au fost prelucrate in mod ilegal. In cele din urma, persoana se poate opune prelucrarii datelor sale din motive imperative.

– Site-ul Primariei Comunei Maracineni Arges ofera adesea legaturi catre alte site-uri web. Intrucat Primaria Comunei Maracineni Arges nu dispune de niciun control asupra acestora, va recomandam sa va informati cu privire la politica de protectie a vietii private adoptata de acestea.

Drepturi de autor

Acest site web contine date de tip text si elemente multimedia, precum texte, desene, grafice, sigle, pictograme, imagini, extrase audio si video, fotografii, programe informatice si tehnologia descrisa, protejate de normele de drept intern si international aplicabile in domeniul drepturilor de proprietate intelectuala.

Aceste date de tip text si elemente multimedia constituie proprietatea exclusiva a Primariei Comunei Maracineni Arges si/sau a autorilor si a beneficiarilor. Titularii drepturilor de proprietate intelectuala renunta la mentionarea numelui sau la orice alte elemente pe care le furnizeaza prezentului site web.

Utilizatorul se angajeaza sa respecte drepturile de proprietate intelectuala care apartin Primariei Comunei Maracineni Arges si tertilor, fara a aduce atingere drepturilor si exceptiilor prevazute de eventuale dispozitii imperative.

Reproducerea datelor de tip text si a elementelor multimedia apartinand Primariei Comunei Maracineni Arges (© Primaria Comunei Maracineni Arges), precum si a celor apartinand tertilor (© Sursa externa) si pentru care Primaria Comunei Maracineni Arges detine drepturi de utilizare, nu este autorizata decat in scopuri necomerciale, cu respectarea integritatii elementelor reproduse si mentionarea sursei. Reproducerea anumitor date poate fi totusi supusa unor conditii diferite; in acest caz, data respectiva este insotita de o mentiune care precizeaza aceste conditii.

Utilizatorul se angajeaza sa nu elimine sau sa modifice mentiunile de rezerva precizand autorul sau sursa si sa nu eludeze dispozitiile tehnice de protectie a documentelor si a elementelor multimedia, precum restrictiile privind imprimarea sau descarcarea si marcajele vizibile sau invizibile. Orice incalcare a acestor reguli este pasibila de sanctiuni contraventionale sau penale.

In cazul in care exista indoieli legate de identitatea respectivilor detinatori sau asupra conditiilor de utilizare a unui element anume, poate fi adresata o cerere de informatii webmasteruluiAceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina. .

In pofida unor cercetari aprofundate, este posibil ca Primaria Comunei Maracineni Arges sa nu fi fost in masura sa identifice anumiti autori sau beneficiari ai drepturilor de autor asupra documentelor care figureaza pe site-ul web. In cazul in care sunteti unul dintre titularii respectivi, l-ati identificat pe unul dintre acestia sau in cazul unei erori care ne este imputabila, va rugam sa aveti amabilitatea de a contacta webmasterulAceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.

Limitarea responsabilitatii

Site-ul Primariei Comunei Maracineni Arges urmareste sa promoveze accesul opiniei publice la informatiile referitoare la institutia in sine, precum si la activitatile sale.

Obiectivul nostru este de a difuza informatii cat se poate de complete, exacte si actualizate. In cazul in care ni se aduc la cunostinta posibile erori, Primaria Comunei Maracineni Arges va lua fara intarziere toate masurile posibile pentru a aduce corectiile necesare. Institutia nu va putea fi declarata raspunzatoare decat pentru posibilele daune provocate de erorile proprii, in conditiile prevazute la ultimul paragraf de mai jos.

Informatiile publicate pe acest site sunt de ordin general si nu au fost concepute pentru a raspunde unor nevoi personale. Prin urmare, aceste informatii nu constituie un aviz profesional si juridic (in cazul in care aveti nevoie de un aviz in anumite domenii, va invitam sa consultati un specialist care are calificarea corespunzatoare).

Primaria Comunei Maracineni Arges nu poate fi declarat raspunzator de daunele directe sau indirecte cauzate de utilizarea acestui site. La nivelul institutiei se iau toate masurile pentru limitarea, pe cat posibil, a inconvenientelor ocazionate de erori tehnice. Este posibil ca fisierele sau formatele in care au fost create sau structurate anumite date sau informatii care figureaza pe acest site sa nu fie lipsite de erori. In acest caz, nu va putem garanta ca serviciul va functiona fara intreruperi sau fara a fi afectat in alt mod de astfel de probleme. Primaria Comunei Maracineni Arges isi declina orice raspundere in cazul erorilor de transmitere a datelor provocate de caracterul distinct al retelelor web sau de incompatibilitatile legate de programul de navigare al utilizatorului.

Primaria Comunei Maracineni Arges nu poate garanta fiabilitatea sau actualizarea informatiilor existente pe acest site care provin din surse externe. Informatiile publicate pe acest site fac, adesea, trimitere la site-uri externe asupra carora serviciile Primariei Comunei Maracineni Arges nu exercita niciun control si pentru care isi declina orice responsabilitate.

Va recomandam cu caldura si serviciile partenerilor nostrii: Fotograf Nunta Bucuresti, Formatie Nunta Bucuresti, Dj Nunta Targoviste, Cazare Targoviste, Cazare Titu, Cada FreeStanding - Cada ta de vis.